Adopta els que ningú vol!

La Angie, una gata molt felina

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Angie és una gata de 5 anys amb molta personalitat i uns ulls verds que enamoren. És molt simpàtica i juganera però de vegades “es passa” de fort jugant i per això necessita una familia que entengui el seu caràcter  i l’accepti tal i com és. Esterilitzada i bon estat de salut. Negativa en FIV i FELV.

El Jerry, le Chat Noir

img_2548

Ja se sap que els gats negres son els menys populars de tots i se’ls assocía a tot tipus de supersticions. El Jerry va néixer al refugi de Fundació Silvestre a la primavera de 2015. Ell era el més tímid dels germanets i quan venien els adoptants s’amagava. Amb el temps s’ha convertit en un gat simpàtic i carinyós que pot ser un company fidel per a tota la vida! Bon estat de salut i esterilitzat. Prova negativa en FIV i FELV.

Señorito, positiu en inmunodeficiència felina (FIV)

img_3233

El Señorito és un gat jove molt dòcil, tranquil i afectuós. Va arribar a la Clínica Veterinària Fundació Silvestre víctima d’un atropellament, però per sort li vam operar la fractura de la pota i es va recuperar sense cap tipus de seqüela. Vine a conèixer el Señorito!

Els gats amb inmunodeficiència Felina poden viure una vida llarga i sense símptomes, convivint amb altres gats amb molt poques possibilitats de contagi. Es tracta d’una malatía exclusivament de gats, que de cap manera no pot afectar a les persones ni altres animals. No es transmet a altres gats a través de les menjadores, bevedores ni sorrals. Només es pot transmetre a partir de mossegades que traspassin la pell, a través de la saliva. Per tant, si es tracta d’un gat que no és especialment agressiu i la presentació es fa adequadament les probabilitats de contagi són molt baixes. + info

Alfred, el gat bufanda

12502051_744171355683447_1649444158_n1

¡L’Alfred és tot un supervivient! Va arribar al refugi de Fundació Silvestre després d’haber viscut durante dos anys en un petit balcó juntament amb el seu company Zarpitas, que ja va ser adoptat. També va passar un PIF sec i és sord, però malgrat això el seu estat general de salut és bò. Amb tot, l’Alfred és segurament el gat més afectuós del refugi i sempre que pot puja en braços dels voluntaris per abraçar-los ben fort (de vegades una mica massa…). És molt golafre i sempre demana que li obrin l’aixeta per beure aigua fresca.

Coco, un clàssic del refugi

Coco

El Coco està amb nosaltres des de que tenia 3 mesos. Quan era petit tenia molta por i s’amagava quan venien els adoptants però ara ja ha après a confiar en les persones i és molt carinyós amb els qui coneix. Només necessita una familia que tingui una mica de paciencia fins que s’adapti a un nou entorn i segur que es convertirà en un amic del que no podràs prescindir. És dòcil i té bon caràcter. Té 7 anys, està esterilitzat i es negatiu en FIV i FELV.

Lucien, Positivo en leucemia felina

dsc_0229

El Lucien és portador de la Leucemia felina però no l’ha desenvolupada. Es tracta d’una condició que afecta exclusivament als gats i no es transmet a les persones ni a altres animals domèstics, i per la transmissió entre gats cal un estret contacte entre l’animal afectat i el sa. De tota manera, el Lucien té 8 anys i no ha donat cap signe de desenvolupar la malaltia; només n’és portador, i per tant pot viure molts anys sense presentar cap problema. Al refugi és feliç, però abans havia estat el gat d’una pintora que va morir ja fa dos anys, i ara és el moment de que trobi una nova familia que l’estimi.

Cieguita, cas especial

cieguita

La Cieguita, tal i com el seu nom indica, no s’hi veu. Tolera molt bé altres gats i en els últims mesos ha fet un canvi radical i no només es deixa tocar pels voluntaris sino que es posa panxa amunt per que li rasquin. Necessitaria un temps d’adaptació al nou entorn més llarg que altres gats però algú que tingui paciència i bona voluntat li pot canviar la vida.

¿Vens a conèixer els que ningú vol?

Adopta un adulto

La mayoría de personas que se deciden a adoptar un gato se interesan por cachorros de pocos meses de edad y muchos adultos que viven en refugios se convierten en invisibles para los adoptantes. Pero la realidad es que muchos de ellos son buenos y cariñosos y pueden ser compañeros de vida insuperables. Por eso recomendamos fijarse menos en el físico o la edad a la hora de adoptar y más en la personalidad del gato.  Seguir leyendo

Los gatos más famosos de internet

Grumpy cat se convirtió en una celebridad de Internet cuando sus dueños publicaron una fotografía en Reddit de este curioso felino con cara de malhumor permanente. Grumpy Cat tiene millones de seguidores en las redes sociales, acuerdos comerciales con diversas marcas, libro y película propia.

Seguir leyendo

Smartphones de sangre

Por fin ha pasado la locura navideña, que hace ya unos años que se alarga durante semanas en un intento de los comercios por aprovechar la ola del comprar por el comprar e incitar al consumo. El resultado de la Navidad es que empezamos el año nuevo en números rojos, con un ligero sobrepeso ycargados de trastos que no necesitamos.

Seguir leyendo

Algunos curas también mienten

 

Empezaremos la historia de Blanca por el final, para que nadie se asuste antes de empezar… Blanca ha sido adoptada en “La Lliga Protectora d’Animals i Plantes” de Barcelona esta semana por una buena familia que ya tiene dos gatos de esos que viven de sofá en sofá y tiro porque me toca (también tenemos alguno así en casa).

¿Pero como llegó Blanca hasta la Lliga?
Seguir leyendo