La Angie, una gata molt felina

6

La Angie és una gata de 5 anys amb molta personalitat i uns ulls verds que enamoren. És molt simpàtica i juganera però de vegades «es passa» de fort jugant i per això necessita una familia que entengui el seu caràcter  i l’accepti tal i com és. Esterilitzada i bon estat de salut. Negativa en FIV i FELV.

El Jerry, le Chat Noir

img_2548

Ja se sap que els gats negres son els menys populars de tots i se’ls assocía a tot tipus de supersticions. El Jerry va néixer al refugi de Fundació Silvestre a la primavera de 2015. Ell era el més tímid dels germanets i quan venien els adoptants s’amagava. Amb el temps s’ha convertit en un gat simpàtic i carinyós que pot ser un company fidel per a tota la vida! Bon estat de salut i esterilitzat. Prova negativa en FIV i FELV.

Lucien, Positivo en leucemia felina

dsc_0229

El Lucien és portador de la Leucemia felina però no l’ha desenvolupada. Es tracta d’una condició que afecta exclusivament als gats i no es transmet a les persones ni a altres animals domèstics, i per la transmissió entre gats cal un estret contacte entre l’animal afectat i el sa. De tota manera, el Lucien té 8 anys i no ha donat cap signe de desenvolupar la malaltia; només n’és portador, i per tant pot viure molts anys sense presentar cap problema. Al refugi és feliç, però abans havia estat el gat d’una pintora que va morir ja fa dos anys, i ara és el moment de que trobi una nova familia que l’estimi.

Cieguita, cas especial

cieguita

La Cieguita, tal i com el seu nom indica, no s’hi veu. Tolera molt bé altres gats i en els últims mesos ha fet un canvi radical i no només es deixa tocar pels voluntaris sino que es posa panxa amunt per que li rasquin. Necessitaria un temps d’adaptació al nou entorn més llarg que altres gats però algú que tingui paciència i bona voluntat li pot canviar la vida.

¿Vens a conèixer els que ningú vol?

Deja un comentario